call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd
Telefoon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Productcategorie
News
Huis > Nieuws > Inhoud

De afvalwaterbehandeling kan over het algemeen worden verdeeld in drie klassen

Afhankelijk van de behandelingsgraad kan de behandeling van afvalwater in het algemeen worden onderverdeeld in drie klassen.

De taak van niveau-verwerking is om vaste verontreinigingen te verwijderen uit het afvalwater dat is gesuspendeerd. Te dien einde, meer gebruik van fysieke behandeling. Over het algemeen is na behandeling van de eerste orde het verwijderingspercentage van gesuspendeerde vaste stoffen $ en de verwijderingssnelheid van het biochemisch zuurstofverbruik (BOD) is slechts ongeveer $ -getal en de zuiveringsgraad van het afvalwater is niet hoog.

De verwerkingstaak op twee niveaus is om de organische verontreinigende stoffen in het afvalwater significant te verwijderen, waarbij bod als voorbeeld wordt genomen, in het algemeen door een tweestapsbehandeling kan de afvalwatervoorkoming worden verwijderd $ aantal, zoals stedelijke rioolwaterzuivering na waterbodeminhoud kan minder dan 30 mg / L zijn. De meeste verwerkingseenheden van aerobe biologische behandeling kunnen aan deze eis voldoen.

De taak van niveau 3-verwerking is het verder verwijderen van verontreinigingen die niet zijn verwijderd door een behandeling van niveau twee, waaronder organische stoffen, fosfor, stikstof en oplosbare anorganische verbindingen die niet zijn afgebroken door micro-organismen.

Niveau drie verwerking is synoniem aan geavanceerde verwerking, maar de twee zijn niet identiek. Niveau drie wordt verwerkt door twee om een bepaalde verontreinigende stof, zoals fosfor en stikstof, uit het afvalwater te verwijderen en een of meer van de verwerkingseenheden toe te voegen; geavanceerde behandeling wordt vaak gebruikt voor het terugwinnen van afvalwater, hergebruik voor het doel, na de behandeling op twee niveaus van de extra verwerkingseenheden of -systemen. Verwerking op drie niveaus is kostbaar en het beheer is complex, maar het kan volledig gebruik maken van waterbronnen. Enkele landen hebben een drietal rioolwaterzuiveringsinstallatie gebouwd.


Neem contact op met ons
Address:Xiajiazhuang stad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd