call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd
Telefoon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Productcategorie
News
Huis > Nieuws > Inhoud

Vloeibaar aluminium sulfaat aluminium Hydroxide productie methode

Vloeibaar aluminium sulfaat aluminium hydroxide productie methode:

Aluminium hydroxide en zwavelzuur worden gereageerd onder de verwarming om te verkrijgen van vloeibaar aluminium sulfaat. De methode van productieproces is eenvoudig, hoeft geen hoge temperatuur en druk en andere barre omstandigheden en afwikkeling, ijzer en andere processen, het relatieve energieverbruik is laag, en de productie van vloeibaar aluminium sulfaat kwaliteit schoon, uitstekende prestaties. Het nadeel is de hoge kosten en dure.

Zelfs zo, liquid aluminium sulfaat, geproduceerd door aluminium hydroxide in vloeibaar aluminium sulfaat, is de meest pure en is gebruikt in sommige bedrijfstakken.

Resultaten en Rhithers. Rhithers. Verticals.ithers. verticale correlations.ithers. Verticals.ither correlations.omenges Rh - hoe groter de concentratie van zwavelzuur, intenser de reactie. De concentratie van zwavelzuur is echter te groot, de reactie materiële dichtheid, mate van dispersie is laag, de snelheid van diffusie is klein, Liquid aluminium sulfaat aluminium-sulfaat gekoppeld aan het oppervlak van de poeder deeltjes, om te voorkomen dat de verdere vooruitgang van de reactie. Alleen de vorming van aluminium sulfaat verspreidde zich snel aan de oplossing, zodat het poeder blootgesteld aan het nieuwe reactie oppervlak, de reactie kan worden stabiel, vloeibaar aluminium sulfaat bauxiet die meer aluminium is uitloging. Daarom, de reactie-systeem moeten genoeg water om uit te pakken van de gegenereerde aluminium sulfaat, en de beste manier is om te verdunnen het zwavelzuur in de juiste concentratie aan de reactie moeten.


Neem contact op met ons
Address:Xiajiazhuang stad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd