call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd
Telefoon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Productcategorie
News
Huis > Nieuws > Inhoud

Verf en Coatings het verschil tussen

Met de welvaart van de decoratie-markt, veel mensen beginnen te begrijpen van het gebouw materialen producten, verf het woord is ook langzaam onze aandacht. Sommige mensen denken dat verf verf is, en sommige mensen denken dat lak en verf twee dingen die niet relevant zijn. Wat is de verf? Wat is het verschil tussen verf en verf?

1. Inleiding van verf

De zogenaamde coating is bekleed op het oppervlak van een beschermde of ingericht object, en kunnen een laag worden bedekt met een stevige hechting van de ononderbroken film, meestal hars of olie, of emulsie, toevoegen of niet toevoegen van pigmenten, vulstoffen, toevoegen van de desbetreffende toevoegingsmiddelen, met organische oplosmiddelen of water bereid uit viskeuze vloeistof. Coatings zijn over het algemeen samengesteld uit vier basisingrediënten: filmvormende materiaal (hars), pigmenten (met inbegrip van fysieke pigmenten), oplosmiddelen en additieven.

Volgens de belangrijkste filmvormende gebruikte materialen in de verf kunnen worden onderverdeeld in vette verf, vezel coatings, synthetische laklagen en anorganische bekledingen, volgens verf of verflaag eigenschappen kunnen worden onderverdeeld in oplossing, latex, sol, poeder, light, uitsterven en kleurrijke kunst verf. Het beschermt, siert, tekens en andere speciale functies (zoals elektrische isolatie, anti-fouling, vermindering van slepen, warmte-isolatie, straling weerstand, geleiding, magnetische geleidbaarheid, enz.). Daarom, in de landbouw en industrie, defensie, wetenschappelijk onderzoek en het leven van mensen hebben meer en meer wijd gebruikt.

2. het verschil tussen verf en lak

Vorige aggregaten werden verwerkt met plantaardige oliën en natuurlijke harsen en heten meestal verven. Met de ontwikkeling van de industrie, de verscheidenheid van coatings groeit, en de kwaliteit en prestaties toenemen, veel nieuwe bekledingen bevatten niet meer onderdelen van de olie. Dit is niet genoeg om te schilderen van het zelfstandig naamwoord. Daarom nu van toepassing op het oppervlak van de coating van verschillende materialen, gezamenlijk bekend als verf, verf is slechts één soort verf. Met de ontwikkeling van de wetenschap, heeft de ruime toepassing van alle soorten polymeer harsen gemaakt de fundamentele verandering van coating producten, dus de exacte naam moet "organische verf".

In feite, paint is een soort verf, maar alleen de grondstoffen die gebruikt om te schilderen van tung olie en lak en verf, is gebaseerd op Engels vertaling naar coating producten. Bovendien, omdat moderne verf bijna niet langer gebruiken van tung olie en lak als grondstoffen, het is niet te noemen het verf weer.


Neem contact op met ons
Address:Xiajiazhuang stad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd