call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd
Telefoon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Productcategorie
News
Huis > Nieuws > Inhoud

Verkwister waterbehandeling gebruikte apotheek

Verkwister waterbehandeling gebruikte Apotheek:

⑴ flocculant: soms genoemd coagulant, kan worden gebruikt als een middel ter versterking van de vaste stof-vloeistof-scheiding, voor de primaire tank, verkwister waterbehandeling regelen de afwikkeling tweede tank, flotatie tank en drie niveaus behandeling of verwerking diep proces.

⑵ coagulant: auxiliary flocculant spelen een rol bij het versterken van het effect van de stolling.

⑶ conditioning agent: ook bekend als dehydraterend agent voor de behandeling van overtollig slib voor uitdroging, de rassen omvatten het bovenstaande gedeelte van de flocculant en coagulant.

⑷ vinylpolymeren: soms desorptie agent, voornamelijk gebruikt voor geëmulgeerd olie met vette afvalwater voorbehandeling, waarin het bovenstaande gedeelte van de flocculant en coagulant genoemd.

⑸ defoamers: voornamelijk gebruikt voor het elimineren van de beluchting of mengen proces in het ontstaan van een groot aantal schuim.

⑹ pH aanpassing agent: de zure afvalwater en alkalische afvalwater pH aangepast aan neutraal.

(7) oxidatieve reducerende agent: het wordt gebruikt voor de behandeling van industrieel afvalwater met oxiderende stoffen of reducerende stoffen.

⑻-ontsmettingsmiddel: gebruikt bij de behandeling van de Water verkwister na lozing of hergebruik vóór ontsmetting.

Verkwister waterbehandeling sortering

Volgens de graad van behandeling, kunnen verkwister waterbehandeling (voornamelijk stedelijk rioolwater en sommige industrieel afvalwater) worden onderverdeeld in drie niveaus.

De taak van de primaire behandeling is het verwijderen van de vaste verontreinigingen in de onderbroken toestand van het afvalwater. Te dien einde, het gebruik van fysische procédés. Na de primaire behandeling, de verwijdering van gesuspendeerde vaste stof bedraagt 70% ~ 80%, terwijl het percentage verwijdering van biochemisch zuurstofverbruik (BZV) slechts ongeveer 25 is % ~ 40%, de mate van zuivering van afvalwater is niet hoog.

De taak van secundaire behandeling is aanzienlijk de organische verontreinigende stoffen uit het afvalwater te verwijderen. BOD als voorbeeld nemen. Na de tweede behandeling, de BZV in het afvalwater

Verwijdering van 80% tot 90%, zoals de afvalwaterbehandeling van stedelijk van BZV inhoud van water kunnen minder dan 30 mg / l. verkwister Water behandeling vooral de verschillende verwerkingseenheden voor aërobe biologische behandeling kunt voldoen aan deze eis.

De taak van de tertiaire behandeling is het verder verwijderen van de verontreinigende stoffen die niet zijn verwijderd door de secundaire behandeling, met inbegrip van organische stof, stikstof en fosfor oplosbare anorganische stof die de micro-organismen niet hebben gedegradeerd.

Niveau 3 verwerking is synoniem met geavanceerde verwerking, maar de twee zijn niet precies hetzelfde. Drie fasen behandeling is een tweetraps behandeling, om een specifieke verontreinigende stoffen uit het afvalwater, zoals stikstof, fosfor, enz., verwijderen en toevoegen van één of meer verwerkingseenheden; geavanceerde behandeling is het vaak gebaseerd op afvalwater herstel, verkwister waterbehandeling complex voor het doel, na de tweede verwerking van de extra processing unit of systeem. Derde niveau kostbare verwerking, management is ook complexer, maar kan ten volle benutten van de watervoorraden. Een paar landen hebben sommige afvalwater zuiveringsinstallaties gebouwd.


Neem contact op met ons
Address:Xiajiazhuang stad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd