call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd
Telefoon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Productcategorie
News
Huis > Nieuws > Inhoud

Verkwister waterbehandeling het gebruik van Water kwaliteitseisen van haar zuiveringsproces

De behandeling van afvalwater verwijst naar het proces van het zuiveren het afvalwater om te bereiken van het doel van een water afvoer of hergebruik van de waterkwaliteit. Met de stijgende vraag naar watervoorraden zijn er waterstanden in veel plaatsen. Dus voor de mensen te brengen van het evangelie. Dus wat is het voordeel van de behandeling van afvalwater?

1, de kwaliteit te verbeteren van de kwaliteit van het water, afvalwater na behandeling, de kwaliteit van het water uit de oorspronkelijke vervuiling door een tijd van filtratie en eliminatie, zodat een aanzienlijke daling van de waterverontreiniging, dus dat water kan worden hergebruikt.

2, het rationeel gebruik van watervoorraden, zodat de upstream watercyclus heeft geen invloed op de downstream wateren van de water-functie, de sociale cyclus niet schadelijk is voor de objectieve wetten van natuurlijke circulatie, te handhaven of te herstellen van de stad en het stroomgebied is een goo d watermilieu, watervoorraden duurzaam is het gebruik van effectieve manieren.

3, ter verbetering van het ecologische milieu, verbeteren van de kwaliteit van de stad en bevordering van de economische ontwikkeling. Omdat als het afvalwater wordt niet behandeld, is het gebonden aan worden geloosd in de rivier, de die zal niet alleen het vervuilen van het milieu, maar ook op mensen leven water kwaliteit bijwerkingen.

4, ter bevordering van de omloop watersysteem. De natuurlijke circulatie van water is een open systeem van niet-evenwichts met zelf-organiserende structuur. De sociale cyclus van water is een evenwichtig systeem met kunstmatige structuur.

5, de bescherming van de bouw, industrie en andere faciliteiten. Zoals we allemaal weten, het water op de metalen apparatuur en leidingen ernstige corrosie, olieveld olie als gevolg van de hoge zoutgehalte krijgen, opgelost in variërende graden van waterstofsulfide, kooldioxide en andere zure gassen opgeloste zuurstof, dergelijke en opnieuw injectie vorming zal deal met faciliteiten, de opnieuw injectie systeem produceert corrosie.


Neem contact op met ons
Address:Xiajiazhuang stad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd