call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd
Telefoon: +86-533-4200240
E-mail: shuangying44858@163.com
Productcategorie
News
Huis > Nieuws > Inhoud

Verkwister de behandeling van het afvalwater van de behandeling van het Water In verschillende soorten boerderijen

China als's werelds grootste varken fokken macht, varkenssector in de moderne economische ontwikkeling een centrale positie inneemt, maar bracht ook een zeer uitdagend milieuvervuiling problemen. Een miljoen varkensbedrijven in de rij van mest afvalwater is zeer groot, voor het zuiveren van deze ontlasting en afvalwater is moeilijker, en nadat de lange termijn om te voldoen aan de normen van de geen kwijting nationale afvalwater veel van de investeringen en de hoge operationele kosten vergen, ook de kosten van verhoogde het verhogen van varkens.

Als het probleem van de fecale verontreiniging door deze varkenshouderij kan niet tijdig en effectief worden opgelost, zal het de ontwikkeling omvang en patroon van het varken-farm beperken tot op zekere hoogte, dat veel gevaarlijker voor de ecologische veiligheid is. Op dit moment, de focus van de productie is gestegen naar mensen in het algemeen bezorgd zijn over de sociale problemen.

De schade van varken-farm landbouw afvalwater

Fecale emissiesvan boerderijen veroorzaken ernstige verontreiniging van oppervlaktewater, grondwater, bodem en lucht, die rechtstreeks van invloed op de gezondheid van mensen en de onbehandelde fecale materie bevat een grote hoeveelheid verontreinigingen. Als dergelijke biologische afvalwater wordt geloosd rechtstreeks of met de regen waste in de rivieren en meren, een groot aantal waterverbruik in het gehalte aan opgeloste zuurstof, zodat het water zwart haar stinkende, waterverontreiniging veroorzaakt.

Fecale water bevat veel stikstof, fosfor en andere voedingsstoffen wordt veroorzaakt door water eutrofiëring is een van de belangrijke redenen, in de visvijvers en rivieren om organische stof vervuiling-gevoelige waterorganismen geleidelijk sterven, in ernstige gevallen resulteert in het verlies van visvijvers en rivieren functies.

Aquacultuur van afvalwater voor een lange tijd in de grond, zodat dat grondwater in de stikstof of nitriet stikstof nitraatconcentratie verhoogd grondwater opgeloste zuurstofgehalte daalde, giftige componenten verhoogd, wat leidt tot verslechtering van de waterkwaliteit , de kwaliteit van het water van het omliggende binnenlandse water ernstig in gevaar te brengen. Hoge concentratie van afvalwater kan ook leiden tot bodem porie verstopping, resulterend in de permeabiliteit van de bodem, waterdoorlaatbaarheid en consolidatie, verzouting, een ernstige afname van de kwaliteit van de bodem, en zelfs schade de gewassen, wat resulteert in groei geblokkeerd of gestorven bijsnijden.

Behandeling van afvalwater van de Piggery

Varkens ontslagen uit het afvalwater is biologische riolering, de beste anaërobe gisting, maar het behandelde afvalwater nog niet bereikt de beste standaarden, kan niet worden direct uitgeblazen, het juiste bedrag voor landbouwgrond, visvijvers is een uitstekende voedingsoplossing. Daarom moet de rioolwaterzuivering van het varken-boerderij uit de combinatie van de biologie en ecologie, is de voordeligste en meest effectief fokken industrie ter bevordering van de ontwikkeling van de beste manier worden beschouwd.

Op dit moment, de behandelingsmethoden van grootschalige varkenshouderijen thuis en in het buitenland voornamelijk omvatten uitgebreide gebruik en verwijdering van geen kwijting normen. Uitgebreide gebruik is de biomassa-energie door het multi-level gebruik, maken van eco-landbouw en verzekeren van de harmonieuze coëxistentie van de landbouw en het milieu van duurzame ontwikkeling, nadat de geen kwijting normen meerdere niveaus zijn verwerking na het concentratiebereik toegestane emissie kan worden geloosd, de vis vijvers, landbouwgrond of boomgaarden en andere plaatsen kunnen worden gebruikt voor het maximaliseren van de mate van het mogelijke milieu vervuiling te verminderen.

Voorbehandelingsplatformen methode van varken boerderij afvalwater

Varken boerderij landbouw afvalwater ongeacht wat voor soort technologie en maatregelen om aan te pakken, moet een bepaalde voorbehandeling methode. Het gebruik van een voorbehandeling methode vermindert de belasting van het afvalwater verontreinigingen in de latere behandeling stap terwijl het voorkomen van grote vaste stoffen of puin uit het invoeren van de latere behandelingsproces, resulterend in overbelasting of beschadiging van de verwerkingsapparatuur . Voor de grote deeltjes in de fecale samenstelling, varkenshouderijen kunnen worden gebruikt door neerslag, filtratie en centrifugaal solid-liquid scheidingstechnologie te bereiken van voorbehandeling, gemeenschappelijk rooster, sedimentatie tanks en schermen zijn in deze categorie.

Neerslag is een van de meest gebruikte methoden in de behandeling van afvalwater, en het proces van sedimentatie en scheiding van gesuspendeerde vaste stof onder zwaartekracht. Op dit moment zal varkenshouderijen met de faciliteiten van de waterbehandeling van afvalwater op de schaal varken-farm in principe in serie met 2-3 sedimentatie tanks, en de fecale materie zal worden behandeld door filtratie, neerslag en oxidatieve ontleding. Bovendien, er zijn sommige mechanische filtratie-apparatuur, met inbegrip van automatische trommel filter, centrifugaal schijf scheidingsteken kan worden gebruikt voor Varkensstal fecale voorbehandelingsplatformen stappen.

Technologie van de hoofdzone voor de verwerking van afvalwater van de aquacultuur

1, natuurlijke behandeling

Het gebruik van de natuur (natuurlijke water, bodem, enz.) op het beginsel van self-purification van afvalwater om een rol te spelen. Inclusief land zuiveringssystemen en waterplant zuiveringssystemen. Vaak zijn er biologische vijver, behandeling van grond, kunstmatig wetland behandeling, enzovoort.

Oxidatie vijver is het gebruik van natuurlijke of kunstmatige vijver te verrichten biologische behandeling van afvalwater. Riolering in de vijver te blijven voor een lange tijd, en het water microbiële metaboliseerbare afbraak van organische verontreinigingen, gehalte aan opgeloste zuurstof via de reoxyeration van de algen fotosynthese en vijver de gezicht te bereiken, kan sterk verminderen de organische verontreinigende stoffen in water, en om een zekere hoogte verwijderen het water in de stikstof en fosfor, om de eutrofiëring van water.

Kunstmatig wetland is een methode voor het simuleren van de natuurlijke biodiversiteit van natuurlijke wetlands. Het is een methode voor de natuurlijke zuivering van water. Het is samengesteld uit waterplanten, gemalen stenen stof bedden, microbiële samenstelling en riolering filtratie, adsorptie, vervanging en andere fysische processen en microbiële absorptie en afbraak en andere biologische effecten, en uiteindelijk bereiken de doel van de waterzuivering van het, het is ook een soort van aërobe behandeling. Kan worden gebruikt om afval of inactief landbouwgrond, depressie of vijver worden omgezet, maar relatief groot gebied, overbelasting gemakkelijk leiden tot verstopping werking.

Natuurlijke verwerking is minder zuinig en minder duur, en is economisch en betaalbaar voor kleinschalige boerderijen, waar voldoende land beschikbaar voor gebruik is.

2, kunstmatige anaërobe behandeling

Anaërobe behandeling of biogas engineering sinds de jaren 1950, een scala aan behandeling technologieën zijn ontwikkeld, vooral voor de ontwikkeling van een reeks hoge-load reactoren op basis van verbeterde slib concentratie en verbeterde afvalwater-naar-slib mengen effecten de

Op dit moment wordt het varken-farm afvalwaterbehandeling voornamelijk gebruikt in het proces upstream anaërobe slib bed en riser solide reactor. Nadat de anaërobe behandeling van afvalwater, indien beschikbaar onder de voorwaarden van grond kan worden gebruikt als vloeibare organische meststof voor het veld, maar vaak relatief grote uitstoot, vervoer, de toepassing is niet handig, onder normale omstandigheden onderworpen aan multi-level aërobe behandeling nadat de standaard kwijting geschikt is

3, kunstmatige aërobe behandeling

Het basisprincipe van aërobe behandeling is het gebruik van micro-organismen in aërobe omstandigheden decompositie van organisch materiaal, terwijl de synthese van de eigen cellen (actief slib), biologisch afbreekbare organische stoffen volledig geoxideerd kan worden in een eenvoudige anorganische, contact met inbegrip van actief slib, oxidatie en biologische draaitafel.

4, anaërobe - aërobe behandeling

Varkenshouderijen zijn moeilijker te behandelen organische afvalwater, vanwege haar grote verplaatsing, lage temperatuur, vaste en vloeibare gemengd met afvalwater, gehalte aan organisch materiaal is hoog, stikstof en fosfor inhoud is rijk en gemakkelijk te verwijderen, eenvoudig gebruik van fysische, chemische of biologische methoden zijn moeilijk om te voldoen aan de emissie-eisen.

Anaërobe methode BZV (biochemisch zuurstofverbruik) belasting, aërobe BZV laden is klein, in het proces van anaerobe behandeling van afvalwater, het gezuiverde water heeft nog steeds een bepaalde geur, de indicatoren niet noodzakelijkerwijs voldoen aan de normen van de nationale emissieplafonds de

In het algemeen, is het noodzakelijk vast te stellen van een combinatie van een verscheidenheid van verwerkingsmethoden, vaak met behulp van verdere aërobe behandeling (oxidatie vijver, enz.) als een anaërobe behandeling van secundaire zuivering, die momenteel met hoge concentraties van organische bezighoudt zich afvalwater een goede manier, het is ook het afvalwater behandelingsmethode gebruikt in vele schaal boerderijen.

Na de behandeling van afvalwater kan in principe voldoen aan de normen van de nationale emissieplafonds, maar de definitieve algemene ingesteld in de visvijvers, aan de ene kant door de visvijver op de rol van verdere oxidatie vijver, terwijl algen heroxygenatie ter verbetering van de opgeloste zuurstof inhoud, bevordering van fytoplankton, groei van het dier en de vis, de vorming van stikstof, fosfor - algen - vis biologische keten, de milieuvervuiling van stikstof en fosfor.

De behandeling van het afvalwater van de aquacultuur als een systematische project, moet de ecologische principes, gecombineerd met een verscheidenheid van behandelingsmethoden vormen van een uitgebreide wetenschappelijke gebruiken, om te bereiken de standaardbehandeling na het gebruik van varken boerderij water, effectief volgen verbetering van het milieu van de fokkerij en de bedreiging voor het omringende milieu te verminderen.


Neem contact op met ons
Address:Xiajiazhuang stad, Boshan Dist., Zibo, Shandong, China
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win chemicaliën Co., Ltd